Kolmet toppirintaliivit


Uusi

Kolmet toppirintaliivit

59,90 €
19,95


Toppirintaliivit ovat miellyttävät ja mukavat ja ne sopivat kaikille. Ei hakasia, ei metallisia osia eikä olkaimia.
Liivit sopivat kaikille kuppikoille, kaiken kokoisille, kaiken muotoisille, kaiken ikäisille ja kaikkiin päivittäisiin toimintoihin kuten esimerkiksi töihin tai kuntoiluun.
Et edes ajattele, että käytät rintaliivejä, koska rintaliivit istuvat niin hyvin.
Näitä tuotteita on myyty miljoonia merkeillä Aire Bra, Comfortisse Bra, Genie Bra, Ahh Bra jne.
Lähes kaikki naiset pitävät vääränkokoisia tai vääränmallisia rintaliivejä, jotka tietysti myös tällöin tuntuvat epämukavilta. Toppiliiveissä ei ole epämukavuutta aiheuttavia tekijöitä, koska siinä ei ole olkaimia, hakasia tai metallisia osia eikä kovia kuppeja. Liivit myös tukevat hyvin ja ne ovat muotoilevat ja kevyet ja ne istuvat kauniisti ja asettuvat vartalollesi sileästi ja tasaisesti, jolloin liivit eivät myöskään törrötä vaatteiden alta.
Liivit ovat valmistettu erikoismateriaalista, joka tukee ja nostaa oikeista paikoista.
Leveät olkaimet eivät liu pois ja koko rinnan peittävät kupit sopivat joka kokoon kuin ne olisivat räätälillä sinulle tehdyt.
Erikoisvalmisteinen materiaali mahdollistaa vaikka nukkumisen liivit päällä, koska materiaali hengittää, pitää viileänä ja poistaa kosteutta.
Oman kokosi valinta on helppoa sillä se on sama kuin paitasi koko.
Ei enää rintojen pursuamista kainaloiden alta eikä selkämakkaroita tai hankaavia kaaritukia. Ei luisuvia olkaimia, ei hakoja eikä koukkuja eikä epämukavia täytteitä tai pehmusteita. Näytät aina hyvältä.
Setti sisältää kolmet eriväriset toppirintaliivit.
Selaa myös nämä tuoteryhmät: Etusivu, Tarjoustuotteet, Alusvaatteet